Çanakkale Boğazı'nda meydana gelen yoğun sis nedeniyle çift yönlü transit gemi trafiği geçici olarak durduruldu. Sabaha karşı etkisini arttıran sis, denizde görüş mesafesinin önemli ölçüde azalmasına neden oldu.
Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü, kuzey ve güneyden seyir halindeki gemilerin kaptanlarına saat 06.20 itibarıyla boğazın transit gemi geçişlerine kapatıldığı bilgisini telsiz anonsu ile duyurdu. Şu an için gemi geçişleri yapılmamaktadır.
Sisin etkinliğinin azalmmasının ardından, gemi trafiğinin normale dönmesi bekleniyor. Ayrıca, sis nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarındaki feribot seferleri de geçici olarak durdurulmuştur.
Çanakkale Boğazı'nda etkili olan yoğun sis nedeniyle çift yönlü transit gemi trafiği geçici olarak durduruldu.
Çanakkale Boğazı'nda etkili olan yoğun sis nedeniyle çift yönlü transit gemi trafiği geçici olarak durduruldu.