Çanakkale Bayramiç'te tartışma sonrası eşini tüfekle vuran şüpheli tutuklandı

Çanakkale Bayramiç'te tartıştığı eşi Selver S.'yi av tüfeğiyle vurarak öldüren Şefik S. tutuklandı.

Yayın Tarihi: 06.04.2026 19:04
Güncelleme Tarihi: 06.04.2026 19:04

Çanakkale Bayramiç'te tartışma sonrası eşini tüfekle vuran şüpheli tutuklandı

Çanakkale Bayramiç'te tartışma sonrası eşini tüfekle vuran şüpheli tutuklandı

Olayın ayrıntıları

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Debboylar mevkii Truva Sokak'ta bir apartmanda meydana geldi. Şefik S. (39) ile eşi Selver S. (35) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında evde bulunan bir av tüfeğini alan Şefik S., eşine ateş açtı. Selver S. kanlar içinde yerde kalırken, silah sesini duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Selver S.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay sırasında çiftin iki çocuğunun babaannelerinde olduğu öğrenildi.

Soruşturma ve yargılama

Olay yerinde gözaltına alınan Şefik S., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÇANAKKALE’NİN BAYRAMİÇ İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI EŞİNİ AV TÜFEĞİYLE VURARAK ÖLDÜREN ŞEFİK S. (39)...

ÇANAKKALE’NİN BAYRAMİÇ İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI EŞİNİ AV TÜFEĞİYLE VURARAK ÖLDÜREN ŞEFİK S. (39) TUTUKLANDI.

ÇANAKKALE’NİN BAYRAMİÇ İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI EŞİNİ AV TÜFEĞİYLE VURARAK ÖLDÜREN ŞEFİK S. (39)...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.