Çanakkale Bayramiç'te ATV Devrildi: Muammer Tümer (64) Hayatını Kaybetti

Çanakkale Bayramiç Sarıdüz köyünde ATV'nin devrilmesi sonucu Muammer Tümer (64) yaşamını yitirdi; jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 07.06.2026 13:07
Güncelleme Tarihi: 07.06.2026 13:11

Çanakkale Bayramiç'te ATV Devrildi: Muammer Tümer (64) Hayatını Kaybetti

Çanakkale Bayramiç'te ATV devrildi: Muammer Tümer (64) hayatını kaybetti

Kaza Sarıdüz köyünde meydana geldi

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Sarıdüz köyünde yaşanan kazada, evinin bahçesinde bulunan ATV ile sokağa çıkmak isteyen Muammer Tümer (64), sürüş sırasında direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü.

Motorun altında kalan Tümer’i gören çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde, Tümer’in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olayın ardından jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

MUAMMER TÜMER

MUAMMER TÜMER

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.