Camide hüzün: Şehit Polis Tuncay Karataş Camii'nin bağış kutusu çalındı
Samsun’un Çarşamba ilçesinde bu gece üzücü bir olay yaşandı. Yalı Mahallesi'nde bulunan Şehit Polis Tuncay Karataş Camiinden bağış kutusunun çalındığı fark edildi.
olay bildirimi ve ilk müdahale:
Bağış kutusunun çalındığının anlaşılmasının ardından durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri çevrede ve cami içinde ilk incelemeleri gerçekleştirdi.
inceleme çalışmaları devam ediyor:
Olay yerinde görev yapan ekipler arasında Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile olay yeri inceleme ekipleri de yer aldı. Cami çevresinde yapılan araştırmada güvenlik kamerası olmadığı öğrenildi; buna karşın ekipler tarafından camide parmak izi örnekleri alındı.
Soruşturmada olaya karışan kişi ya da kişilerin tespitine yönelik çalışmaların sürdüğü, bulguların değerlendirilerek şüphelilerin tespit edilmesine çalışıldığı belirtildi.
ŞEHİT POLİS TUNCAY KARATAŞ CAMİİ'NİN BAĞIŞ KUTUSU ÇALINDI.