Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,05%
EURO
35,16 0,09%
ALTIN
2.490,83 0,11%

Çağla Şıkel ve Nail Gönenli neden ayrıldı? İşte cevabı

Çağla Şıkel, Nail Gönenli ile ayrılığını doğruladı. Ünlü manken, basın mensuplarına ayrılık nedenini, Bomonti’deki dostu ve gözleri kapalı ev deneyimini hakkında konuştu.

Yayın Tarihi: 29.12.2023 11:37
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 11:40

Çağla Şıkel ve Nail Gönenli neden ayrıldı? İşte cevabı

Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'nin ayrılığına dair ilk sözler

Çağla Şıkel, avukat Nail Gönenli ile olan ilişkisini sonlandırdığını doğruladı. Ünlü manken, kız arkadaşlarıyla gittiği Etiler'deki bir mekândan çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı.

Çağla Şıkel ve Nail Gönenli neden ayrıldı? İşte cevabı

Şıkel, yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu Nail Gönenli ile yollarını ayırdığını şu sözlerle ifade etti: "Evet arkadaşlar haberler doğru, ayrıldık. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti." Ünlü isim, ayrılık nedenine dair ise herhangi bir detay vermedi.

Çağla Şıkel: O Beyefendi Benim Dostum

Çağla Şıkel, ayrılık haberlerinin duyulduğu gün Bomonti'de bir erkekle yakınlaşırken görüntülendiği iddialarıyla ilgili de konuştu. Şıkel, "Evet, görüntüdeki benim. Ancak yazıldığı gibi bir durum değil. O beyefendi benim yıllardan beri dostum, haberler yalan" dedi. Çağla Şikel'in Bomonti'de yakınlaştığı görüntü ve haberin detayı için tıklayın.

Çağla Şıkel: O Konu Uzun, Şimdi Anlatamam

Çağla Şıkel, son olarak 3 gün boyunca gözleri kapalı bir evde kaldığı sosyal deney hakkında da sorulan soruları cevaplamadı. Şıkel, "O konu biraz uzun. Şimdi anlatamam" diyerek konuyu kapattı.

Çağla Şıkel ve Nail Gönenli neden ayrıldı? İşte cevabı