DOLAR
42,69 -0,03%
EURO
50,19 -0,04%
ALTIN
5.887,68 0,33%
BITCOIN
3.665.653,54 -0,03%

Çağdaş Atan: Fenerbahçe hak ederek kazandı — Konyaspor 4-0 mağlubiyetinin değerlendirmesi

Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe'ye 4-0 yenildikleri maçı penaltı, VAR kararları ve devre arası transfer planları açısından değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 15.12.2025 23:37
Güncelleme Tarihi: 15.12.2025 23:38

Çağdaş Atan: Fenerbahçe hak ederek kazandı — Konyaspor 4-0 mağlubiyetinin değerlendirmesi

Çağdaş Atan: 'Fenerbahçe hak ederek kazandı'

Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Konyaspor, konuk ettiği Fenerbahçe'ye 4-0 mağlup oldu. Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan maçın ardından takımının performansını ve gelecek planlarını değerlendirdi.

Maç değerlendirmesi

Atan, maçın ilk yarısına ilişkin olarak penaltıdan önce durumun kendi lehlerine göründüğünü ancak penaltının ardından 45. dakikaya kadar 'kabus dolu zaman dilimi' yaşadıklarını söyledi. İlk yarıda maç bizim için bitti sözünü kullanan Atan, 27. dakikaya kadar daha iyisini yapabileceklerini ifade etti.

Fenerbahçe'nin maçın sonunda hak ederek kazandığını belirten Atan, VAR uygulamalarına yönelik eleştiriler de dile getirdi. Geçen hafta Jin Ho'nun Rize maçında ayağına basılan pozisyonu hatırlatan teknik adam, Anadolu takımlarına VAR hakemlerinin bakmadığını savundu ve VAR çağrı süreçlerindeki düzensizliklere işaret etti.

Ara transfer ve kadro planları

Devre arasında transfer yapacaklarını söyleyen Atan, takımda hem sakat hem de cezalı oyuncular bulunduğunu ve bahis olayları nedeniyle Süper Lig'de kendilerinin diğerlerinden daha fazla etkilendiğini belirtti. Son dönemde 5-6 tane ilk 11 oyuncusunun eksik olduğu bir kadroyla mücadele ettiklerini, buna rağmen oyuncularından memnun olduğunu ifade etti.

Transfer hedefleriyle ilgili olarak yönetimle görüşmeler yaptıklarını ve en az 4-5 oyuncuyu kadroya katmayı planladıklarını dile getirdi. 'Ayın 2'sinde kampa başlayacağız' ifadeleriyle, hazırlık kampının ve takviye oyuncuların zamanında katılmasının önemine vurgu yaptı.

Maç sonrası gelişme

Atan, maçın sonunda Yasir Subaşı'nın babasının kalp krizi geçirdiğini ve şu anda yoğun bakımda olduğunu öğrendiğini belirterek, oyuncu ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAĞDAŞ ATAN, FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİYLE İLGİLİ, "PENALTI İLE BERABER...

KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAĞDAŞ ATAN, FENERBAHÇE MAĞLUBİYETİYLE İLGİLİ, "PENALTI İLE BERABER 45'E KADAR BİZİM İÇİN KABUS DOLU ZAMAN DİLİMİ OLDU. İLK YARIDA MAÇ BİZİM İÇİN BİTTİ. 27. DAKİKAYA KADAR DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİK. FENERBAHÇE BUGÜN HAK EDEREK KAZANDI AMA GEÇEN HAFTA JİN HO'NUN RİZE MAÇINDA AYAĞA BASILAN POZİSYON VAR. ANADOLU TAKIMLARINA VAR HAKEMLERİ BAKMIYOR" DEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.