Bursa Yıldırım'da İddiaya Göre Alkollü İki Kişi Park Halindeki Araçlara Zarar Verdi; O Anlar Kamerada

Bursa Yıldırım'da iddia edilen alkol etkisindeki iki kişi, park halindeki otomobillerin cam ve aynalarını kırdı; olay güvenlik kamerasına yansıdı, polis soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 27.01.2026 13:46
Güncelleme Tarihi: 27.01.2026 13:46

Bursa Yıldırım'da İddiaya Göre Alkollü İki Kişi Park Halindeki Araçlara Zarar Verdi; O Anlar Kamerada

Bursa Yıldırım'da İddiaya Göre Alkollü İki Kişi Park Halindeki Araçlara Zarar Verdi

Yıldırım ilçesi Tayyareci Mehmet Ali Caddesi'nde gerçekleşen olayda, iddia edilen alkol etkisi altında olan iki şahıs park halindeki otomobillerin camlarına vurup aynalarını kırdı. Olay anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın Detayları

Görüntülere göre, gece saatlerinde cadde üzerinde yürüyen iki kişi bazı araçlara yönelik zarar verdi. Şahısların cam ve aynalara zarar verdikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettiği görülüyor. Söz konusu maddi zarar, araç sahipleri açısından doğrudan bir kayıp oluşturdu.

Görüntüler ve Önemi

Çevre iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, olayın tespit edilmesinde ve failin belirlenmesinde önemli delil niteliği taşıyor. Kayıtlarda şahısların eylem sonrası sakin bir şekilde bölgeden ayrıldıkları dikkat çekiyor.

Soruşturma ve Beklenen Süreç

Olayla ilgili olarak polis ekipleri ihbar üzerine çalışma başlattı. Şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanmasına yönelik inceleme sürüyor. Yetkililer tarafından yapılacak tespitler, hasarın boyutu ve sorumluların tespiti açısından belirleyici olacak.

Vatandaşlar için benzer olaylarda güvenlik kameralarının kayıtlarının ve görgü tanıklarının soruşturmaya katkı sağladığı biliniyor; bu tür durumlarda zarar görenlerin yetkililere başvurmaları önem taşıyor.

OTOMOBİLLERİN AYNALARINI KIRIP CAMLARINI YUMRUKLADILAR, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GİTTİLER

OTOMOBİLLERİN AYNALARINI KIRIP CAMLARINI YUMRUKLADILAR, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GİTTİLER

OTOMOBİLLERİN AYNALARINI KIRIP CAMLARINI YUMRUKLADILAR, HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ GİTTİLER

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.