Bursa Yıldırım’da baba ve kızı evlerinde ölü bulundu
Olayın ayrıntıları
Olay, dün saat 22.30 sıralarında Ovaakça Mahallesi Yayla Sokaktaki 3 katlı bir binada gerçekleşti. Yakınlarının eve girmesiyle giriş kattaki dairede genç bir kadın yatakta hareketsiz halde, çatı katında ise babasının asılı olduğu görüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi; sağlık ekipleri iki kişinin de yaşamını yitirdiğini tespit etti.
Soruşturma ve adli işlemler
Olay yerindeki incelemelerin ardından cenazeler, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı ve incelemelerin devam ettiği bildirildi. Otopsi sonuçları, olayın kesin seyrini ve ölüm nedenlerini belirleyecek.
Hayatını kaybedenler ve aile bilgileri
Hayatını kaybedenlerin oto tamircisi Nazmi Aybey (55) ile kızı Kübra Aybey (28) olduğu açıklandı. Ailenin 3 katlı binada birlikte yaşadığı, annenin ve babanın üst katta, kız kardeşlerin ise giriş kattaki dairede kaldığı belirtildi. Mahalle sakinleri olay akşamı ailenin bazı bireylerinin farklı katlarda veya dışarıda olduğunu ifade etti.
Çevre tanıklıkları ve durum değerlendirmesi
Akrabalar, Nazmi Aybey’in son günlerde durgun bir ruh hali içinde olduğunu ve sıkıntı yaşadığı izlenimi verdiğini; ancak bu durumu kimseyle paylaşmadığını belirtti. Özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Kübra Aybey’in bilinen özel bir sorunu olmadığı kaydedildi. Bu ifadeler, soruşturmanın yönünü etkileyecek unsurlar olarak değerlendiriliyor.
Süreç ve beklenen adımlar
Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında adli tıp raporları belirleyici olacak; polis incelemeleri ve tanık ifadeleriyle olayın kapsamı netleşecek. Cenazelerin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından defnedilecekleri bildirildi. Olayla ilgili resmi açıklamalar geldikçe soruşturma ayrıntıları kamuoyuyla paylaşılacak.
BURSA'NIN YILDIRIM İLÇESİNDE BİR BİNADA BABA VE KIZININ EVLERİNDE ÖLÜ BULUNMASINA İLİŞKİN SORUŞTURMA SÜRÜYOR. OLAYDA BABA NAZMİ AYBEY'İN (55) ASILI HALDE BULUNDUĞU, KIZI KÜBRA AYBEY'İN (28) İSE KESİN ÖLÜM NEDENİNİN YAPILACAK OTOPSİYLE BELİRLENECEĞİ ÖĞRENİLDİ.