Bursa otobanında kaza trafiği: Demirtaş mevkiinde bir kadın hayatını kaybetti

Bursa Otobanı Demirtaş mevkiinde kamyonetin otomobile çarpması sonucu bir kadın hayatını kaybetti; kazada otobanda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Yayın Tarihi: 15.08.2026 18:08
Güncelleme Tarihi: 15.08.2026 18:10

Bursa otobanında kaza trafiği: Demirtaş mevkiinde bir kadın hayatını kaybetti

Bursa otobanında trafik kazası: Demirtaş mevkiinde bir kişi yaşamını yitirdi

Bursa Otobanı Demirtaş mevkiinde meydana gelen kazada, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir kamyonetin önünde seyir halindeki otomobile çarpması sonucu otomobil hurdaya döndü ve araçta bulunan yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Müdahale ve ilk tespitler:

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri aracın içindeki kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü ve plakasına ilişkin bilgiler henüz açıklanmadı.

Otoban trafiğinde etkiler:

Kaza nedeniyle otobanda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik tedbirleri uygulayıp trafiğin akışını kontrol altına almaya çalıştı; bölgedeki yoğunluk sürücülerde gecikmelere yol açtı.

Olay yerindeki ilk incelemelerin ardından kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkili birimler, çarpışmanın nedenini ve olayın tüm ayrıntılarını ortaya koymak için çalışmalarını sürdürüyor.

BURSA'DA OTOBANDA KAMYONETİN ARKADAN ÇARPTIĞI OTOMOBİLDE BULUNAN YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ....

BURSA'DA OTOBANDA KAMYONETİN ARKADAN ÇARPTIĞI OTOMOBİLDE BULUNAN YAŞLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ. KAZA SONRASI OTOBANDA KİLOMETRELERCE KUYRUK OLUŞTU.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.