DOLAR
42,86 -0,05%
EURO
50,5 -0,22%
ALTIN
6.210,95 -0,66%
BITCOIN
3.824.103,34 -1,54%

Bursa Nilüfer'de yağış nedeniyle takla atan otomobil: Sürücü yara almadan kurtuldu

Acemler-Mudanya Bulvarı'nda yağmur nedeniyle kontrolden çıkan 16 BHS 012 plakalı otomobil takla attı; sürücü İsmail Y. burnu bile kanamadan kurtuldu.

Yayın Tarihi: 26.12.2025 04:04
Güncelleme Tarihi: 26.12.2025 04:09

Bursa Nilüfer'de yağış nedeniyle takla atan otomobil: Sürücü yara almadan kurtuldu

Bursa Nilüfer'de yağışlı havada takla atan otomobil: Sürücü yara almadan kurtuldu

Kaza sabaha karşı Acemler-Mudanya Bulvarı'nda meydana geldi

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 02.00 sıralarında Acemler-Mudanya Bulvarı üzerinde gerçekleşti. İzmir Yolu istikameti yönünden Bursa'ya seyir halinde olan araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün virajı alamaması sonucu kontrolden çıktı.

İsmail Y. (28) yönetimindeki 16 BHS 012 plakalı otomobil önce sol şeritteki koruma bariyerlerine çarptı, ardından yolun sağ tarafındaki boş alana doğru defalarca takla attı.

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıkan sürücü, hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrollerinde Yılmazer'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı; araç daha sonra çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

BURSA’NIN NİLÜFER İLÇESİNDE, ACEMLER-MUDANYA BULVARI ÜZERİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİR...

BURSA’NIN NİLÜFER İLÇESİNDE, ACEMLER-MUDANYA BULVARI ÜZERİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİR OTOMOBİL YAĞIŞLI HAVANIN ETKİSİYLE KONTROLDEN ÇIKARAK TAKLA ATTI. KAZADA SÜRÜCÜNÜN YARA ALMADAN KURTULMASI FACİAYI ÖNLEDİ. GÖKÇİN ÖDÜL-BURSA/İHA

BURSA’NIN NİLÜFER İLÇESİNDE, ACEMLER-MUDANYA BULVARI ÜZERİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİR...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!