Bursa İnegöl'de Motorundan Duman Çıkan Otomobil Alev Aldı; Sürücü Kurtuldu

İnegöl'de seyir halindeyken motorundan duman yükselen 16 BJE 289 plakalı otomobil kısa sürede alev aldı; sürücü araçtan son anda çıkarak yaralanmadı.

Yayın Tarihi: 11.06.2026 15:40
Güncelleme Tarihi: 11.06.2026 15:44

Bursa İnegöl'de Motorundan Duman Çıkan Otomobil Alev Aldı; Sürücü Kurtuldu

Bursa İnegöl'de seyir halindeki otomobil motor alevleriyle kullanılmaz hale geldi

Olay, Mesudiye Mahallesi Yıldırım Caddesi'nde, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vedat A. yönetimindeki 16 BJE 289 plakalı otomobil seyir halindeyken motor bölümünden dumanlar yükselmeye başladı.

Olayın seyri

Sürücü durumu fark ederek aracı yol kenarına çekti ve araçtan indi. Kısa süre sonra otomobil alev alırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü.

Yangın sonucunda otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Olayda yaralanan olmadığı bildirildi.

Soruşturma ve değerlendirme

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili olarak polis ekipleri de inceleme yürütüyor.

YANGINA MÜDAHALE EDEN EKİPLER, ALEVLERİ SÖNDÜRDÜ

YANGINA MÜDAHALE EDEN EKİPLER, ALEVLERİ SÖNDÜRDÜ

YANGINA MÜDAHALE EDEN EKİPLER, ALEVLERİ SÖNDÜRDÜ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.