Bursa Gemlik’te piknik alanı yakınında çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü

Gemlik'te Yeniköy Mahallesi'ndeki piknik alanı yakınında çıkan yangın, Orman Bölge Müdürlüğü, itfaiye ve su tankerlerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı; soğutma çalışmaları sürüyor.

Yayın Tarihi: 10.06.2026 21:02
Güncelleme Tarihi: 10.06.2026 21:06

Bursa Gemlik’te piknik alanı yakınında çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü

Bursa Gemlik’te piknik alanı yakınında çıkan yangın söndürüldü

Ekiplerin hızlı müdahalesi yangının büyümesini önledi

Edinilen bilgiye göre, Yeniköy Mahallesi’ndeki piknik alanı çevresinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, itfaiye ekipleri ve belediyeye ait su tankerleri sevk edildi.

Ekiplerin yoğun ve koordineli müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yetkililer, yangının yeniden alevlenme riskine karşı bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldığı ve vatandaşların sıcak hava ve rüzgarlı koşullarda ormanlık ve piknik alanlarında daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldığı ifade edildi.

BURSA’NIN GEMLİK İLÇESİNDE PİKNİK ALANI YAKINLARINDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN ZAMANINDA...

BURSA’NIN GEMLİK İLÇESİNDE PİKNİK ALANI YAKINLARINDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN ZAMANINDA MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ.

BURSA’NIN GEMLİK İLÇESİNDE PİKNİK ALANI YAKINLARINDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN ZAMANINDA...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.