Bursa'da otomobil bariyere çarptı: 19 yaşındaki sürücü yaralandı

Bursa Yıldırım'da gece 03.00 civarında kontrolünü kaybeden 19 yaşındaki sürücünün aracı bariyere çarptı; sürücü hastaneye kaldırıldı, polis soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 08.05.2026 09:40
Güncelleme Tarihi: 08.05.2026 10:04

Bursa'da otomobil bariyere çarptı: 19 yaşındaki sürücü yaralandı

Bursa'da otomobil bariyere çarptı: 19 yaşındaki sürücü yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza, Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde saat gece 03.00 sıralarında meydana geldi. 16 BTT 762 plakalı otomobili kullanan İsrafil K. (19), aracın kontrolünü kaydederek yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Olayın Detayları

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kazayla ilgili ilk tespit ve müdahaleler yerinde yapıldı.

Soruşturma ve Değerlendirme

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve olay yerinde inceleme yapılıyor. Yetkililer, kazanın kesin nedenine ilişkin değerlendirmeyi resmi soruşturma sonuçlarına göre açıklayacak.

Gece saatlerinde gerçekleşen trafik kazalarında, genel olarak görüş koşulları, yol yüzeyi, araç teknik durumu ve sürücü davranışları gibi faktörler etkili olabiliyor. Bu tür olaylarda yetkililer, söz konusu boyutları da inceleyerek kaza nedenini belirlemeye çalışır.

BURSA'DA OTOMOBİLİNİN KONTROLÜNÜ KAYBEDİP YOL KENARINDAKİ BARİYERE ÇARPAN SÜRÜCÜ...

BURSA'DA OTOMOBİLİNİN KONTROLÜNÜ KAYBEDİP YOL KENARINDAKİ BARİYERE ÇARPAN SÜRÜCÜ YARALANDI.

BURSA'DA OTOMOBİLİNİN KONTROLÜNÜ KAYBEDİP YOL KENARINDAKİ BARİYERE ÇARPAN SÜRÜCÜ...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!