Bursa Büyükşehir Belediyespor'da yeni dönem: Sezer Sezgin başkan seçildi

Bursa Büyükşehir Belediyespor genel kurulunda Sezer Sezgin oy birliğiyle başkan seçildi; yönetim ve denetim kurulları belirlendi.

Yayın Tarihi: 21.05.2026 14:03
Güncelleme Tarihi: 21.05.2026 14:07

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da yeni dönem: Sezer Sezgin başkan seçildi

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da yeni dönem: Sezer Sezgin başkan seçildi

Bursa’nın sporcu fabrikası Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde kongre heyecanı BUSKİ Konferans Salonu’nda yaşandı. Toplantıya Büyükşehir ve Belediyespor yöneticileri katıldı.

Genel Kurul ve raporların onayı

Toplantıda ilk olarak bir önceki yönetimin faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu oylandı ve onaylandı. Ardından yapılan açık oylamayla yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlendi.

Yeni başkanın hedefleri

Sezer Sezgin, oy birliğiyle Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı’na seçildi. Sezgin, kendisini göreve uygun gören Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba ile önceki yönetime teşekkür etti.

Açıklama: "Bu bir bayrak yarışı. Amacımız çıtayı daha da yukarı çıkarmak. Büyükşehir Belediyespor Kulübü, tüm branşlarda ahlaklı sporcular yetiştirme görevinin yanı sıra, hiçbir ayrım gözetmeden herkese spor yapabilme imkanı sunan bir organizasyon olmaya devam edecektir. Sağlıklı yaşam ve yaşam boyu spor şehrimizin olmazsa olmazlarındandır. Tüm genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yönetim ve Denetim Kurulu

Yönetim Kurulu: Sezer Sezgin, Elif Akçay, Hasan Vanlıoğlu, Önder Cesur, Asım Amil, İbrahim Dal, Ömer Hançer, Cemil Ünlü, Tolga Özpamuk, Abdulbaki Güler, Mesut Köse, Enes Uslu ve İsmail Can.

Denetim Kurulu: Hasan Memduh Özyıldırım, Metin Kılıç ve Akif Karaoğlu.

BURSA’NIN SPORCU FABRİKASI BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDE KONGRE HEYECANI YAŞANDI. BUSKİ...

BURSA’NIN SPORCU FABRİKASI BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDE KONGRE HEYECANI YAŞANDI. BUSKİ KONFERANS SALONU’NDA YAPILAN GENEL KURULA, BÜYÜKŞEHİR VE BELEDİYESPOR YÖNETİCİLERİ KATILDI. TOPLANTIDA İLK OLARAK BİR ÖNCEKİ YÖNETİMİN FAALİYET RAPORU VE DENETİM KURULU RAPORU ONAYLANDI. ARDINDAN YAPILAN AÇIK OYLAMA SONUCU, KULÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE DENETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ. KULÜBÜN YENİ BAŞKANI SEZER SEZGİN OLDU.

BURSA’NIN SPORCU FABRİKASI BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ’NDE KONGRE HEYECANI YAŞANDI. BUSKİ...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.