Burhaniye'de Pazar Simultane yoğun ilgi gördü
Burhaniye ilçesindeki Briç Kulübü tarafından Ören Mahallesi'nde düzenlenen Pazar Simultane turnuvası, bölgeden geniş katılım aldı. 44 sporcunun yarıştığı organizasyon, Burhaniye'nin Kuzey Ege'de briç sporunda önemli bir merkez olarak dikkat çekti.
Katılımcılar ve sonuçlar
Turnuvaya Edremit ve Ayvalık'tan sporcuların yanı sıra Tekirdağ Çorlu'dan da sporcular katıldı. Kuzey güneyde Mehmet Güven ve Kutluhan Ünal ikilisi birinci olurken, Doğa batıda Hayati Bayram ve Kamil Kaya çifti batı kategorisinde birinciliğe ulaştı.
Tören ve değerlendirme
Dereceye giren sporcuların madalyalarını Briç Federasyonu Balıkesir Temsilcisi Bülent Turan verdi. Turnuvaya katılan sporculara teşekkür eden Turan'ın sözleri şöyle:
"Turnuvalarımız her zaman ilgi görmektedir. Turnuvalara Edremit Körfezindeki ilçelerin yanı sıra çevre illerden de katılanlar olmaktadır. Bugün de 44 sporcumuz yarıştı. Çok keyifli bir turnuva yaptık. Turnuvalarımız devam edecek. Burhaniye Briçte Kuzey Egenin merkezi oldu. Bütün briçcileri Burhaniye’deki turnuvaları bekliyoruz"
Turan, turnuvaların devam edeceğini belirtti. Farklı ilçelerden ve çevre illerden gelen sporcuların katılımı, Burhaniye'yi bölgesel ölçekte briç etkinlikleri için öne çıkan bir merkez konumuna taşıdığını göstermektedir.
BRİÇ OYNAYANLAR