Burhaniye'de Filoğrafi kursu eserleri Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sergilendi

Burhaniye Halk Eğitim Merkezi'nin Filoğrafi kursunda hazırlanan eserler, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen yıl sonu sergisinde sergilendi.

Yayın Tarihi: 13.05.2026 10:01
Güncelleme Tarihi: 13.05.2026 10:05

Burhaniye'de Filoğrafi kursu eserleri Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sergilendi

Burhaniye'de Filoğrafi kursu eserleri Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sergilendi

Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergisi ilgi gördü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Filoğrafi kursu kapsamında hazırlanan eserler, Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen yıl sonu sergisinde ziyaretçilerle buluştu.

Kursa Hasan Akın Anadolu Lisesi ile Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı. Sergide kursiyerlerin çeşitli teknik ve tasarımlarla ortaya koyduğu ürünler sergilendi ve ilgi topladı.

Kurs öğretmeni Ayşe Tuğçe Yalçın, kursa 18 öğrencinin katıldığını ve sergilenen eserlerin 3 aylık çalışmanın ürünü olduğunu bildirdi. Yalçın, serginin ilgi gördüğünü vurguladı.

FİLOĞRAFİ ÖĞRENCİLERİ  ÖĞRETMENLERİ İLE

FİLOĞRAFİ ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ İLE

FİLOĞRAFİ ÖĞRENCİLERİ

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.