Burdur’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

Burdur’da Manastır Kavşağı’nda iki aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı; yaralılar Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yayın Tarihi: 22.06.2026 16:40
Güncelleme Tarihi: 22.06.2026 16:44

Burdur’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

Kaza detayları

Saat 15.30 sıralarında Bülent Ecevit Bulvarı üzeri Manastır Kavşağında iki aracın çarpışması sonucu kaza meydana geldi. O.D. idaresindeki 15 AAZ 489 plakalı hafif ticari araç ile A.D. yönetimindeki 26 ET 188 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışma sonucunda, iki aracın sürücüsü ile araçlarda bulunan üç kişi olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı.

Müdahale ve inceleme

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

BURDUR'DA OTOMOBİL İLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ...

BURDUR'DA OTOMOBİL İLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ YARALANDI.

BURDUR'DA OTOMOBİL İLE HAFİF TİCARİ ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 5 KİŞİ...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.