DOLAR
42,57 0%
EURO
49,63 0%
ALTIN
5.761 0%
BITCOIN
3.886.501,08 0%

Burdur-Antalya kara yolunda otomobil ile motosiklet çarpıştı: Motosiklet sürücüsü yaralandı

Burdur-Antalya kara yolunda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı; ilk müdahale sonrası Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 07.12.2025 19:55
Güncelleme Tarihi: 07.12.2025 19:55

Burdur-Antalya kara yolunda otomobil ile motosiklet çarpıştı: Motosiklet sürücüsü yaralandı

Burdur-Antalya kara yolunda otomobil ile motosiklet çarpıştı

Kaza ve müdahale

Kaza, saat 18.00 sıralarında Burdur - Antalya kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.D. yönetimindeki 43 KV 223 plakalı otomobil ile M.A. idaresindeki 15 AAC 204 plakalı motosiklet çarpıştı.

Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi; sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Soruşturma

Olayla ilgili olarak polisin başlattığı tahkikat sürüyor. Kaza yerinde yapılan ilk çalışmalarda olayın sebeplerine ilişkin tespitler yapılmaya başlandı.

BURDUR’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA MOTOSİKLET...

BURDUR’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.

BURDUR’DA OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA MOTOSİKLET...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.