Buca'da sünger deposunda yangın:
İzmir'in Buca ilçesinde bugün öğleden sonra bir sünger deposunda yangın çıktı. Olay, Seyhan Mahallesi 644 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir depoda saat 14.00 civarında başladı. Bölgeden yükselen yoğun dumanı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.
Müdahale ve yangının yayılımı:
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle alevler kısa sürede kontrol altına alındı; yangın bir süre yan taraftaki bir iş yerine de sıçradı. Ekipler binada soğutma çalışmalarına devam ediyor ve bölgedeki güvenlik önlemleri alındı.
Hasar, can kaybı ve esnafın şikayeti:
Yangında can kaybı ya da yaralanma bildirilmedi ancak depoda maddi hasar oluştu. Olayı gören çevre esnaflardan Muhammet Ali Engin yangının sünger deposunda başladığını, ardından yan taraftaki dükkâna sıçradığını söyledi. Engin ayrıca yan taraftaki arsaya sürekli çöp atıldığını, belediyeye defalarca dilekçe verdiklerini ancak sonuç alamadıklarını belirterek 'Çöpler yangın riskini artırıyor' ifadelerini kullandı.
İZMİR'DE BİR SÜNGER DEPOSUNDA YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ