Bist 100
10.247,75 0%
DOLAR
32,26 0,03%
EURO
34,71 0,08%
ALTIN
2.389,08 0,33%

Bu karışımı gece yatmadan önce içen, uykusunda cayır cayır kilo veriyor!

Kilo vermek isteyenler için harika bir haberimiz var. Sadece birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz ve gece yatmadan önce içebileceğiniz bir karışım sayesinde, uyurken bile yağ yakabilir ve sabaha kadar yarım kilo verebilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 20.02.2024 14:01
Güncelleme Tarihi: 20.02.2024 14:01

Bu karışımı gece yatmadan önce içen, uykusunda cayır cayır kilo veriyor!

Uykuda bile kilo verdiren bu karışım, metabolizmanızı hızlandırıyor, sindirim sisteminizi düzenleyip ve toksinlerden arındırıyor. Üstelik tamamen doğal ve sağlıklıdır. Bu mucize karışımın malzemeleri ve yapılışı ise haber içeriğimizde...

UYKUDA BİLE KİLO VERDİREN TARİF NEDİR?

Gece yatmadan önce bu karışımı içmek için ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır:

* 1 su bardağı ılık su

* 2 yemek kaşığı elma sirkesi

* 1 tatlı kaşığı bal

BAL

* 1 çay kaşığı tarçın

* 1 çay kaşığı zencefil

KİLO VERDİREN TARİF NASIL HAZIRLANIR?

Gece yatmadan önce bu karışımı hazırlamak için, suyu bir tencereye alın ve kaynatın. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve ılımaya bırakın. Ilındıktan sonra, elma sirkesi, bal, tarçın ve zencefili ekleyin ve iyice karıştırın. Karışımı bir bardağa doldurun ve gece yatmadan 2 veya 3 saat önce için.

ZAYIFLAMAK İÇİN

BU KARIŞIMINFAYDALARI NELERDİR?

Gece yatmadan önce bu karışımı içmenin pek çok faydası vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

Metabolizmayı Hızlandırır

Elma sirkesi, bal, tarçın ve zencefil, metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını artırır. Bu sayede, uyurken bile kalori harcayabilir ve kilo verebilirsiniz.

Sindirimi Düzenler 

Elma sirkesi, bal, tarçın ve zencefil, sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. Mide asidini dengeler, gaz ve şişkinliği önler, kabızlık ve ishal gibi sorunları giderir.

Toksinlerden Arındırır 

Elma sirkesi, bal, tarçın ve zencefil, vücuttaki toksinleri atmak için etkili bir detoks içeceğidir. Karaciğer, böbrek ve bağırsakları temizler, kanı temizler, enfeksiyonlara karşı korur.

ELMA SİRKESİ

Bağışıklığı Güçlendirir 

Elma sirkesi, bal, tarçın ve zencefil, bağışıklık sistemini güçlendirir. Antioksidan, antibakteriyel ve antiinflamatuar özellikleri vardır. Soğuk algınlığı, grip, boğaz ağrısı, öksürük gibi hastalıklara karşı korur.