BŞEÜ'de yıl sonu öğrenci sergisi açıldı
Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ev sahipliği yaptı
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, yıl boyunca öğrencilerin hazırladığı eserlerin yer aldığı Yıl Sonu Öğrenci Sergisi'ne ev sahipliği yaptı.
Sergide Seramik ve Cam Bölümü, Resim Bölümü ile İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin çalışmaları sergilendi. Açılış törenine Rektör Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yurdakul ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kurban katıldı.
Sergi, akademik personel ve sanatseverlerden yoğun ilgi gördü; katılımcılar öğrencilerin el emeği eserlerini yakından inceleme fırsatı buldu.
Rektör Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, öğrenci çalışmalarını desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek emeği geçen öğrenci ve akademisyenlere teşekkür etti.
BŞEÜ'DE YILSONU ÖĞRENCİ SERGİSİ AÇILDI