Bozdoğan'da yaz şenlikleri çocuk sesleriyle mahalleleri canlandırıyor

Bozdoğan Belediyesi'nin yaz şenlikleri Olukbaşı ve Haydere'nin ardından Amasya Mahallesi'nde sürecek; etkinlikler 55 mahallede çocuklara ve ailelere açık.

Yayın Tarihi: 11.08.2026 14:33
Güncelleme Tarihi: 11.08.2026 14:33

Bozdoğan'da yaz şenlikleri çocuk sesleriyle mahalleleri canlandırıyor

Bozdoğan'da yaz şenlikleri mahalleleri bir araya getiriyor

Bozdoğan Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Şenlikleri, ilçe genelinde mahalle mahalle sürdürülen bir program halinde devam ediyor. Olukbaşı ve Haydere mahallelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar oyunlar ve çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlenirken, aileler de bu coşkuya ortak oldu.

Etkinliklerin hedefleri ve katılımcı profili:

Programın temel amacı, çocukların yaz tatilini daha eğlenceli hale getirmek ve mahallelerde sosyal yaşamı canlandırmak. Atölyeler, oyun alanları ve grup aktiviteleri; farklı yaş gruplarından çocuklara yönelik hazırlanarak, ailelerin de katılımını teşvik edecek şekilde planlandı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi, şenliklerin sadece bir eğlence alanı olmanın ötesinde komşuluk ilişkilerini güçlendiren bir buluşma haline geldiğini gösteriyor.

Amasya Mahallesi bugünkü durak olacak:

Yaz Şenlikleri'nin bugünkü adresi Amasya Mahallesi olacak. Bozdoğan Belediyesi, Amasya Mahallesi ve çevre mahallelerde yaşayan tüm çocukları ve ailelerini etkinliğe davet ediyor. Belediye yetkilileri, programın belirlenen takvim doğrultusunda yaz boyunca farklı mahallelerde devam edeceğini ve toplamda 55 mahallede çocuklarla buluşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Olukbaşı ve Haydere'de görülen yoğun katılım, etkinliklerin mahalle bazında yarattığı olumlu etkiyi ortaya koyuyor. Şenlikler, çocuklara güvenli ve yaratıcı oyun imkânı sunarken, aileler için de yaz akşamlarında birlikte zaman geçirmek ve komşuluk bağlarını güçlendirmek için önemli bir fırsat sağlıyor.

BOZDOĞAN BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLEDİĞİ YAZ ŞENLİKLERİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR....

BOZDOĞAN BELEDİYESİ’NİN ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLEDİĞİ YAZ ŞENLİKLERİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR. OLUKBAŞI VE HAYDERE MAHALLELERİNDE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ŞENLİKLERİN BUGÜNKÜ ADRESİ AMASYA MAHALLESİ OLACAK.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.