DOLAR
42,7 -0,03%
EURO
50,3 -0,18%
ALTIN
5.930,67 -0,39%
BITCOIN
3.750.105,97 -2,28%

Bozcaada-Geyikli feribot seferinde denize atlayan kişi Gestaş personeli ve balıkçılar tarafından kurtarıldı

Bozcaada-Geyikli hattındaki 14.00 feribot seferinde denize atladığı iddia edilen bir kişi, Gestaş personeli ve Nevzat-1 balıkçı teknesi ekiplerince kurtarıldı ve hastaneye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 16.12.2025 17:21
Güncelleme Tarihi: 16.12.2025 17:32

Bozcaada-Geyikli feribot seferinde denize atlayan kişi Gestaş personeli ve balıkçılar tarafından kurtarıldı

Bozcaada-Geyikli feribot seferinde denize atlayan kişi kurtarıldı

Bozcaada’dan Geyikli’ye yapılan saat 14.00 feribot seferinde, iddiaya göre bir yolcu henüz bilinmeyen bir nedenle denize atladı.

Kurtarma müdahalesi

Denize atlayan kişiyi fark eden yolcular, durumu Gestaş görevlilerine bildirdi. İhbar üzerine feribot manevra yaparak denize atlanan kişinin bulunduğu noktaya yöneldi.

Aynı sırada Geyikli kıyısına bağlı Nevzat-1 isimli balıkçı teknesi olay yerine ulaştı. Gestaş personelinin ve balıkçıların ortak müdahalesiyle denizdeki kişiye can simidi atıldı ve kişi tekneye alınarak kurtarıldı.

Geyikli İskelesi ve sağlık ekipleri

Kurtarılan kişi Geyikli İskelesine getirildi ve olay yerine gelen ambulans ile hastaneye sevk edildi.

ÇANAKKALE’DE BOZCAADA-GEYİKLİ FERİBOT SEFERİ SIRASINDA İDDİAYA GÖRE DENİZE DENİZE ATLAYAN 1 KİŞİ...

ÇANAKKALE’DE BOZCAADA-GEYİKLİ FERİBOT SEFERİ SIRASINDA İDDİAYA GÖRE DENİZE DENİZE ATLAYAN 1 KİŞİ KURTARILDI.

ÇANAKKALE’DE BOZCAADA-GEYİKLİ FERİBOT SEFERİ SIRASINDA İDDİAYA GÖRE DENİZE DENİZE ATLAYAN 1 KİŞİ...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.