Bolvadin'de saha denetimleriyle eğitim kalitesini yükseltme çalışmaları

Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, yeni eğitim yılında okullarda yaptığı saha denetimleriyle eksikleri tespit edip iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 17.09.2026 13:59
Güncelleme Tarihi: 17.09.2026 13:59

Bolvadin'de saha denetimleriyle eğitim kalitesini yükseltme çalışmaları

Denetimler ve saha ziyaretleri:

Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullardaki denetim ve inceleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Her gün farklı okulları ziyaret eden Keleş, saha ziyaretleriyle eğitimde niteliği artırmayı ve okul imkânlarını yerinde değerlendirmeyi amaçlıyor.

Ziyaretler sırasında sınıfları tek tek gezen Keleş, öğrencilerle bir araya gelerek derslerin işlenişini ve uygulanan müfredat sistemini yakından inceliyor. Öğrenci gözlemleriyle ders programlarının sahadaki yansımaları hakkında doğrudan bilgi topluyor.

Eksikliklerin tespiti ve koordineli çalışma:

Ziyaretlerde okullardaki eksiklik ve ihtiyaçlar yerinde tespit ediliyor; fiziki şartların iyileştirilmesi için ekiplerle birlikte planlama yapılıyor. Keleş, tespit edilen öncelikli sorunların çözümü için ilgili birimler ve okul yönetimleriyle koordinasyonu sağlıyor.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle gerçekleştirilen toplantılarda ise yürütülen projeler, ders sistemleri ve kalite artırıcı uygulamalar ele alınıyor. Öğretmenlerin ve yöneticilerin görüşleri alınıp, uygulamaya dönük adımlar netleştiriliyor.

Saha çalışmalarının devam ettiği ve eğitim kalitesini daha üst seviyelere taşımak amacıyla hem pedagojik hem de altyapı odaklı iyileştirmelerin sürdürüleceği bildirildi.

AFYONKARAHİSAR BOLVADİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KELEŞ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ...

AFYONKARAHİSAR BOLVADİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MEHMET ALİ KELEŞ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE OKULLARDAKİ DENETİM VE İNCELEME ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. (MEHMET ALİ KELEŞ SOLDA SİYAH TAKIM ELBİSELİ)

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.