Boluspor teknik direktörü Ferrar: son saniye golüyle kaybettik, dönüşte daha ofansif olacağız

Ferrar, Sarıyer maçında son saniye golüyle mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını; milli arada hücum taktiğine ağırlık verip dönünce iyi olacaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 19.09.2026 20:47
Güncelleme Tarihi: 19.09.2026 20:56

Boluspor teknik direktörü Ferrar: son saniye golüyle kaybettik, dönüşte daha ofansif olacağız

maçın özeti:

Trendyol 1. Lig’in 8. haftasında Boluspor, deplasmanda Sarıyer'e 90+6. dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma boyunca iki ekip de zaman zaman üstünlük sağlama çabası gösterdi; Boluspor ikinci yarıda beraberliği buldu ve maçın son bölümlerinde galibiyeti kovaladı.

Maçın sonucu, son anlarda yaşananların belirleyiciliğini gösterdi; 90+6. dakikada gelen gol Boluspor cephesinde büyük üzüntü yarattı. Teknik ekip ve oyuncular, ortaya konan eforun karşılığını alamadıklarını vurguladı.

ferrar'ın değerlendirmesi:

Boluspor Teknik Direktörü Daniel Ferrar maç sonu düzenlenen basın toplantısında takımının performansını ve yaşananları değerlendirdi. Ferrar, 'Gerçekten de sonuç için üzgünüz. İyi bir puan veya sonuç almak için çok büyük bir efor sergiledik' diyerek mücadele ruhunu övdü.

Ferrar, ilk golü yemenin takım için olumsuz olduğunu, ikinci yarıda beraberliği bulduklarını ve maçın son anlarında 2-1 kazanabilecekleri pozisyonu kaçırdıklarını belirtti. Ayrıca hakemin son dakikada hızlı bir şekilde korner verdiğini ve o pozisyondan memnun olmadığını ifade etti.

milli ara ve planlanan değişiklikler:

Teknik direktör, şimdi önlerinde bir milli ara olduğunu, bu süreçte çalışacaklarını ve dönüşte daha ofansif bir Boluspor izlettirmek istediklerini söyledi. Ferrar, hücum ağırlıklı taktikler üzerinde duracaklarını ve takımın performansını yükseltmek için hazırlıklarını sürdüreceklerini belirtti.

Boluspor taraftarları, lige verilecek ara sonrası ekibin sahada nasıl bir kimlik göstereceğini görmeyi bekliyor; teknik heyetin hedefi ise eksikleri kapatıp daha etkili bir hücum iskeleti oluşturmak.

BOLUSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DANİEL FERRAR, SARIYER’E KARŞI SON ANLARDA MAÇI KAZANABİLECEKLERİ...

BOLUSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DANİEL FERRAR, SARIYER’E KARŞI SON ANLARDA MAÇI KAZANABİLECEKLERİ POZİSYONU KAÇIRIP SON SANİYEDE YEDİKLERİ GOLLE KAYBETTİKLERİ İÇİN ÜZGÜN OLDUKLARINI SÖYLEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.