Boluspor savunma sorunu ile mücadele ediyor: 8 maçta 20 gol yedi

Trendyol 1. Lig'de Boluspor ilk 8 haftada 1 puanla, kalesinde 20 gol görerek ligin en çok gol yiyen takımı oldu; taraftar büyük hayal kırıklığında.

Yayın Tarihi: 21.09.2026 11:45
Güncelleme Tarihi: 21.09.2026 11:45

Boluspor savunma sorunu ile mücadele ediyor: 8 maçta 20 gol yedi

Boluspor sarıyer deplasmanından eli boş döndü

Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında deplasmanda Sarıyer'e 2-1 mağlup olan Boluspor'da kötü gidişat devam etti. Kırmızı-beyazlı ekip, sezonun ilk 8 haftasında yalnızca 1 puan toplayabildi ve taraftarlar bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı.

Savunma zaafları ve istatistikler:

Geride kalan periyotta Boluspor, 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken kalesinde toplam 20 gol gördü ve bu sayıyla ligin en çok gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Hücumda da etkisiz kalan ekip rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabildi ve sonuç olarak -17 averaj ile puan cetvelinin son basamağında yer alıyor.

Teknik heyet ve yönetimin önündeki seçenekler:

Kötü gidişat, kulüp içindeki soru işaretlerini artırırken takımın savunma zaaflarının giderilmesi acil öncelik olarak öne çıkıyor. Teknik heyetin sistem ve kadro tercihleri, savunma bloklarının sıklaştırılması ve hücum etkinliğinin artırılması önümüzdeki haftaların kritik karar alanları olacak. Yönetim cephesinden ise transfer ve kadro düzenlemelerine dair adımların ne zaman ve nasıl atılacağı merak ediliyor.

Boluspor taraftarları kısa vadede skorlardaki düzelmeyi beklerken, takımın ligde kalma mücadelesinde hızlı ve etkili çözümler üretip üretemeyeceği sezonun ilerleyen bölümünde belirleyici olacak.

DANİEL FARRAR (ARŞİV)

DANİEL FARRAR (ARŞİV)

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.