Bolu Dağı'nda Sağanak ve Sis Sebebiyle Ulaşımda Aksama

Bolu Dağı'nda sağanak ve sis, D-100 kara yolundaki ulaşımı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesi 35 metreye düştü.

Yayın Tarihi: 18.03.2025 12:17
Güncelleme Tarihi: 18.03.2025 12:17

Bolu Dağı'nda Sağanak ve Sis Sebebiyle Ulaşımda Aksama

Bolu Dağı'nın D-100 kara yolunda, gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış ile birlikte yoğun sis etkili oldu.

Bölgedeki Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde etkisini gösteren sis nedeniyle görüş mesafesi 35 metreye kadar düştü.

Sağanak yağış ve sis, sürücülerin trafikte yavaş seyretmesine sebep oldu. Bu nedenle, D-100 güzergahında seyahat eden vatandaşların dikkatli olmaları önem arz ediyor.

Bölgedeki Karayolları ve trafik ekipleri, Bolu Dağı geçidini kullanacak sürücülere yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis ulaşımı olumsuz etkiledi.

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis ulaşımı olumsuz etkiledi.

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis etkisini gösterdi, görüş mesafesi...

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis etkisini gösterdi, görüş mesafesi düştü.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı