DOLAR
42,94 -0,03%
EURO
50,54 0,06%
ALTIN
6.059,1 -1,41%
BITCOIN
3.786.905,42 -1,25%

Bolu Dağı'nda kar yağışı sonrası D-100'de kartpostallık görüntüler, ulaşımda aksama yok

Bolu Dağı'nda üç gündür süren kar yağışının ardından D-100 kara yolunda kar kalınlığı 80 cm'ye kadar ulaştı; Karayolları çalışmalarıyla ulaşım sorunsuz sürüyor.

Yayın Tarihi: 30.12.2025 15:49
Güncelleme Tarihi: 30.12.2025 15:53

Bolu Dağı'nda kar yağışı sonrası D-100'de kartpostallık görüntüler, ulaşımda aksama yok

Bolu Dağı'nda kar yağışı sonrası D-100'de kartpostallık görüntüler

Genel görünüm

Bolu Dağı'nda 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışının ardından bölge beyaz örtüyle kaplandı. Ormanlık alanlarda kar tabakası geniş alanları sardı ve kar kalınlığı yer yer 80 santimetreye ulaştı, ortaya kartpostallık kış manzaraları çıktı.

Yol ve ulaşım durumu

Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde, Karayolları ekiplerinin yürüttüğü yoğun kar küreme ve tuzlama çalışmaları sonucunda ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmıyor. Sürücüler temizlenen yollardan geçerek bölgedeki beyaz doğa manzarasının arasından yolculuklarına devam ediyor.

Bugün itibarıyla yağış durmuş ve yollar açık durumda; fakat yetkililerin bildirimine göre yarın kar yağışının yeniden etkili olması bekleniyor.

Değerlendirme

Bölgede sürdürülen düzenli yol bakım ve müdahale faaliyetleri, D-100 gibi yoğun kullanılan güzergahlarda ulaşımın sürekliliğini sağlamada belirleyici rol oynuyor. Bu tür organizasyonların devamı hem ticari taşımacılık hem de bireysel sürüş güvenliği açısından önem taşıyor.

BOLU DAĞI'NDA 3 GÜNDÜR ARALIKLARLA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN BÖLGE BEYAZ ÖRTÜYLE...

BOLU DAĞI'NDA 3 GÜNDÜR ARALIKLARLA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN BÖLGE BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI. KAR KALINLIĞININ 80 SANTİMETREYE ULAŞTIĞI D-100 KARA YOLU GEÇİŞİNDE EŞSİZ KIŞ MANZARALARI OLUŞURKEN, ULAŞIMDA HERHANGİ BİR AKSAMA YAŞANMIYOR.

BOLU DAĞI'NDA 3 GÜNDÜR ARALIKLARLA ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN BÖLGE BEYAZ ÖRTÜYLE...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.