DOLAR
42,93 -0,03%
EURO
50,53 0,17%
ALTIN
6.146,86 1,68%
BITCOIN
3.748.644,42 0,35%

Bolu’da 3 Günlük Kar Yağışı Ulaşımı Aksattı — Belediye Başkanı Tanju Özcan: Hiç kimse panik yapmasın

Bolu'da üç gündür süren kar yağışı kent merkezinde 50 cm, yüksek kesimlerde 1 metreyi buldu; belediye ana arterleri açık tutuyor, vatandaşlara sokağa çıkmama çağrısı yapıldı.

Yayın Tarihi: 29.12.2025 13:57
Güncelleme Tarihi: 29.12.2025 14:04

Bolu’da 3 Günlük Kar Yağışı Ulaşımı Aksattı — Belediye Başkanı Tanju Özcan: Hiç kimse panik yapmasın

Bolu’da kar yağışı ulaşımı aksattı

Bolu’da üç gündür aralıksız devam eden kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde kar kalınlığı 50 santimetreyi aşarken, yüksek kesimlerde yer yer 1 metreye ulaştı.

Yollar ve belediye çalışmaları

Yoğun yağış nedeniyle çok sayıda ara sokak ve köy yolu ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri, kar küreme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye sınırları içinde yaklaşık bin 200 kilometrelik bir yol ağı bulunduğunu belirten yetkililer, önceliğin ana arterlerin açık tutulması olduğunu açıkladı.

Belediye başkanının açıklaması

Tanju Özcan, çalışmaların koordineli ve planlı şekilde yürütüldüğünü belirterek, "Acil bir işi olmayan vatandaşlarımızdan evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum. İlk etapta ana arterleri açık tutmaya çalışıyoruz. Ara sokaklarımıza da girmeye başladık. Hiç kimse panik yapmasın" dedi. Ayrıca kardan etkilenmeyen komşu belediyelerden destek araçlarının gelmeye başladığı kaydedildi.

KENTTE 3 GÜNDÜR ETKİSİNİ SÜRDÜREN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE HAYAT DURMA NOKTASINA...

KENTTE 3 GÜNDÜR ETKİSİNİ SÜRDÜREN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE HAYAT DURMA NOKTASINA GELDİ.

KENTTE 3 GÜNDÜR ETKİSİNİ SÜRDÜREN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE HAYAT DURMA NOKTASINA...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.