Bolu'da 12-18 Ocak operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Bolu'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından 12-18 Ocak tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda kokain, esrar, bonzai ve aparat ele geçirildi; 3 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 20.01.2026 14:18
Güncelleme Tarihi: 20.01.2026 14:18

Bolu'da 12-18 Ocak operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Bolu'da uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

12-18 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonun detayları

Bolu'da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, huzur ve güvenliğin sağlanması ile kamu düzeninin korunması amacıyla 12-18 Ocak tarihlerinde belirlenen adreslere operasyonlar düzenledi.

Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 127,93 gram kokain, 19,52 gram esrar, 4,17 gram bonzai ile uyuşturucu kullanma aparatları yer aldı.

Ekiplerin 6 adrese yönelik çalışmasında toplam 15 şüpheli gözaltına alındı; bu şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetkililer, operasyonların il genelinde güvenlik ve kamu düzeninin korunmasına yönelik koordineli çalışmaların bir parçası olduğunu belirtti. Ele geçen maddeler ve tutuklamalar, yürütülen soruşturmalar kapsamında delil ve işlem sürecine tabi tutuluyor.

BOLU’DA EMNİYET VE JANDARMA EKİPLERİNCE BELİRLENEN ADRESLERE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA KOKAİN...

BOLU’DA EMNİYET VE JANDARMA EKİPLERİNCE BELİRLENEN ADRESLERE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA KOKAİN, ESRAR VE BONZAİ İLE UYUŞTURUCU KULLANMA APARATI ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONLARDA GÖZALTINA ALINAN 15 ŞÜPHELİDEN 3’Ü TUTUKLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.