Akyaka çevresinde yoğunlaşan arama çalışmaları
Muğla'nın Ula ilçesinde kaybolan 87 yaşındaki Alzheimer hastası Kemal Yeter için arama çalışmaları sürüyor. Aile yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi vermesi üzerine başlatılan çalışmalar, olayın ardından yoğunlaştırıldı.
2 Kasım tarihinde evden ayrılan ve bir daha dönmeyen Yeter'in bulunması için ekipler bölgeyi didik didik arıyor. Dün akşam saatlerinde jandarma ve AFAD ekipleri Akyaka Mahallesi çevresinde çalışma yaptı.
Katılan ekipler ve çalışma planı:
Yağmur nedeniyle ara verilen aramalar, bugün öğle saatlerinde yeniden başlatıldı. Arama operasyonuna AFAD, Jandarma Komando timleri, Akyaka Jandarma karakol ekipleri, Jandarma iz takip köpeği ve STK arama kurtarma ekipleri katılıyor. Ekipler koordineli şekilde bölgede tarama yapıyor.
Güvenlik kamerası kayıtları ve son durum:
Kayıp vatandaşa ait olduğu tespit edilen son görüntüler güvenlik kamerası kayıtlarında yer aldı. Bu görüntüler yönlendirmesiyle ekipler Akyaka Kadın azmağı çevresine ağırlık vererek arama gerçekleştirdi. Bugün yapılan çalışmalarda kayıp kişiye ait bir iz bulunamadı; yetkililer aramaların devam ettiğini açıkladı.
KAYIP 87 YAŞINDAKİ VATANDAŞIN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI