Bodrum'da fırtına günlük yaşamı etkiledi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, güneyli yönlerden esen fırtına nedeniyle birden fazla ağaç devrildi ve ulaşımda aksamalar yaşandı. Fırtına, ilçe genelinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi.
Müdahaleler ve karayolu ulaşımı
Pınarlıbelen Mahallesi Karanlık mevkii'nde devrilen çam ağacı yol üzerine düşerek trafiğin kapanmasına yol açtı. Gelen ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağacı yoldan kaldırdı. Benzer şekilde, Yalıkavak Yolu'nda devrilen okaliptus ağacı yolun tek şeridini kapattı ve bu ağaç da Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.
Deniz ulaşımında iptaller
Fırtına nedeniyle Bodrum ile Datça ve İstanköy Adası arasında planlanan bazı feribot seferleri gerçekleştirilemiyor. Bu durum deniz ulaşımında kısıtlamalara neden oldu.
Belediye ekiplerinin müdahaleleriyle yolların kısa sürede açıldığı bildirilse de, fırtınanın etkileri yer yer devam ediyor ve ilgililerden tedbirli olunması isteniyor.
MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN FIRTINA NEDENİYLE AĞAÇLAR YOLA DEVRİLDİ.