Bingöl’de bazı karayolları tır ve ağır taşıt trafiğine kapatıldı
Yetkililerden alınan bilgiye göre, Bingöl’de etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bazı karayollarında ulaşım kısıtlaması uygulandı.
Bingöl-Erzurum Devlet Yolu (0-88 km) — Kervansaray Kavşağı ile Bingöl-Erzurum il sınırı arasındaki bölüm, yoğun kar ve tipi nedeniyle saat 16.50 itibarıyla tır trafiğine kapatıldı.
Bingöl-Elazığ Yolu (0-46 km) — Olumsuz hava koşulları sebebiyle bu güzergahta ağır taşıt trafiği geçici olarak kapatıldı.
Karlıova/Kargapazarı İl Yolu (0-9 km) — Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle saat 16.35 itibarıyla tır trafiğine kapatıldı.
Karla mücadele çalışmaları ve sürücülere uyarı
Ekiplerin kapatılan güzergâhlarda karla mücadele çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Yetkililer, sürücülerden dikkatli olmalarını, zorunlu olmadıkça yola çıkmamalarını ve yetkililerin uyarılarını takip etmelerini istedi.
BİNGÖL’DE BAZI YOLLAR KAR YAĞIŞI NEDENİYLE TRAFİĞİNE KAPATILDI