Bilecikli öğrenciler Konya’daki yarışmalarda Türkiye birincisi oldu; Vali Sözer başarıyı kabul etti

Bilecikli öğrenciler Konya’daki iki yarışmada Türkiye birincisi oldu; Vali Faik Oktay Sözer öğrencileri makamında kabul etti.

Yayın Tarihi: 12.05.2026 09:57
Güncelleme Tarihi: 12.05.2026 10:01

Bilecikli öğrenciler Konya’daki yarışmalarda Türkiye birincisi oldu; Vali Sözer başarıyı kabul etti

Bilecikli öğrenciler Konya’daki yarışmalarda Türkiye birincisi oldu; Vali Sözer başarıyı kabul etti

Vali Faik Oktay Sözer, birincilik kazanan öğrencileri makamında ağırladı

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Konya’da düzenlenen ulusal yarışmalarda Türkiye birinciliği elde eden Bilecikli öğrencileri makamında kabul etti.

Vali Sözer, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Türkiye Finallerinde Türkiye birincisi olan Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe Betül Yıldırım ile, Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasında Türkiye birinciliği elde eden Bozüyük Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Elanaz Bayrak'ı ağırladı.

Ziyarete öğrencilerin öğretmenleri ve velileri de katıldı; toplantıda başarıların getirdiği gurur ve destek vurgulandı.

Vali Sözer, elde edilen derecelerin hem aileler hem eğitim camiası hem de Bilecik adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, öğrencilerin ulusal düzeydeki başarılarının kent için önemli olduğunu ifade etti. Sözer ayrıca, "Öğrencilerimizin ulusal düzeyde elde ettiği başarılar bizleri gururlandırmıştır. Azimle çalışan gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" sözleriyle desteğini yineledi.

BİLECİKLİ ÖĞRENCİLER TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

BİLECİKLİ ÖĞRENCİLER TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

BİLECİKLİ ÖĞRENCİLER TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.