Bilecikli Antrenör Mesur Düş, 25. Deaflympics'te Türkiye İşitme Engelliler Taekwondo Milli Takımı'nın Antrenörü Olacak
Tokyo organizasyonu ve Yalova hazırlık kampı
Mesur Düş, Japonya'nın Tokyo kentinde 15-26 Kasım 2025 tarihlerinde düzenlenecek 25. Deaflympics Yaz Oyunlarında Türkiye İşitme Engelliler Taekwondo Milli Takımının antrenörlüğünü üstlenecek.
Organizasyon öncesinde takım için planlanan hazırlık sürecinin önemli dönemeçlerinden biri, 7-18 Kasım 2025 tarihlerinde Yalova'da yapılacak İşitme Engelliler Taekwondo Milli Takım Hazırlık Kampı olarak öne çıkıyor. Bu kamp, oyuncu hazırlığı ve maç stratejilerinin sonlandırılması açısından belirleyici olacak.
Hazırlık kampı ve Deaflympics öncesi bir dizi resmi görüşme gerçekleştiren Mesur Düş, ziyaret kapsamında Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir'i ziyaret etti. İl Müdürü Demir, görüşmede Düş'e başarı dileklerini iletti.
Mesur Düş'ün görevlendirilmesi ve düzenlenen hazırlık kampı, Türkiye'nin İşitme Engelliler sporlarında uluslararası yarışmalara hazırlık sürecine yerel düzeyde verilen desteği gösteriyor. Hazırlık kampında uygulanacak antrenman programları ve teknik çalışmalardaki ayrıntılar, milli takımın Deaflympics performansını doğrudan etkileyebilecek unsurlar arasında bulunuyor.
Bu süreçte yerel yetkililerin ve ilgili kurumların sağladığı destek, sporcuların konaklama, hazırlık ve lojistik ihtiyaçlarının karşılanmasında önem taşıyor; planlanan kamp ve organizasyon takvimi, takımın Tokyo'ya hazırlık sürecini sistematik biçimde tamamlamasını hedefliyor.
BİLECİKLİ ANTRENÖR DEAFLYMPİCS’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK