Bilecik Yenipazar'da çocuk istismarı soruşturmasında 2 şüpheli tutuklandı

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde çocuk istismarı iddiasıyla yürütülen soruşturmada iki şüpheli İ.Y. ve M.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yayın Tarihi: 30.03.2026 11:48
Güncelleme Tarihi: 30.03.2026 11:48

Bilecik Yenipazar'da çocuk istismarı soruşturmasında 2 şüpheli tutuklandı

Bilecik Yenipazar'da çocuk istismarı soruşturmasında 2 şüpheli tutuklandı

Soruşturmada gözaltılar ve tutuklama

Edinilen bilgilere göre, Yenipazar ilçesi Katran köyünde ikamet eden İ.Ç. ve G.Ç. çifti, çocukları D.Ç. ve E.Ç.'nin cinsel istismara uğradığını öne sürerek Bilecik İl Jandarma Komutanlığına başvurdu.

Gölpazarı Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheliler İ.Y. ve M.D. ile suça sürüklenen çocuk M.G. yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, baro tarafından görevlendirilen avukat eşliğinde ifadeleri alındıktan sonra işlemlerinin tamamlanması üzerine Yenipazar İlçe Emniyet Amirliği nezarethanesine konuldu. Suça sürüklenen çocuk M.G. ise işlemlerinin ardından Gölpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı nezarethanesine sevk edildi.

Şüpheliler hakkında jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından dosya Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Şüpheliler İ.Y. ve M.D., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

BİLECİK’İN YENİPAZAR İLÇESİNDE ÇOCUKLARA YÖNELİK İSTİSMAR İDDİASIYLA BAŞLATILAN SORUŞTURMADA...

BİLECİK’İN YENİPAZAR İLÇESİNDE ÇOCUKLARA YÖNELİK İSTİSMAR İDDİASIYLA BAŞLATILAN SORUŞTURMADA YAKALANAN 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.