Bilecik valisi Faik Oktay Sözer, Avrupa şampiyonu güreşçiyi tebrik etti
Kabulde başarı ve destek vurgulandı
Bilecikli milli güreşçi Salih Yusuf Yazıcı, U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 72 kilo grekoromen stilde kazandığı Avrupa şampiyonluğunun ardından Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer tarafından makamda kabul edildi.
Vali Sözer, genç sporcuyu elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ederek, bu başarının Bilecik adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Sözer, Yazıcı’nın azmi ve disipliniyle genç sporcular için örnek teşkil ettiğini ifade etti ve şampiyonluğun oluşmasında emeği geçen aileyi, antrenörleri ile katkı sağlayan herkesi kutladı.
Vali Sözer, Yazıcı’ya uluslararası organizasyonlarda yeni başarılar dileyerek, devletin sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.
Kabulde bulunanlar
Kabulde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, Söğüt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Arif Yavuz, güreş antrenörü İbrahim Doğan ile sporcunun ağabeyi Süleyman Yazıcı da hazır bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
AVRUPA ŞAMPİYONU GÜREŞÇİYE VALİ SÖZER’DEN TEBRİK