Bilecik'te Söğüt-Esfest 2 eğitim ve spor festivali coşkuyla gerçekleştirildi
Bilecik’in Söğüt ilçesinde düzenlenen Söğüt-Esfest 2 Eğitim ve Spor Festivali coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlikler, öğrencilerin bilim, teknoloji ve geleneksel oyunlarla buluşmasına olanak sağladı.
Etkinlikler
Festival kapsamında kurulan Bilim Fuarı, Uzay Çadırı ve Sanal Gerçeklik Etkinliği ile öğrenciler bilim ve teknolojiyle doğrudan etkileşim fırsatı buldu. Aynı alanda yer alan Geleneksel Çocuk Oyunları ise hem eğlenceli hem de kültürel bir öğrenme ortamı sundu. Gün boyu süren programda katılımcıların öğrenme ve eğlenceyi bir arada yaşadığı gözlemlendi.
Katılım ve değerlendirme
Programa Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut ve ilçe protokolü katıldı. Ferhat Durgut organizasyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın gelişimine katkı sağlayan bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm kurumlarımıza, öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.
FESTİVALE SÖĞÜT KAYMAKAMI MURAT YAYABAŞI, SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANI FERHAT DURGUT VE İLÇE PROTOKOLÜ KATILDI.