DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.846.495,27 -0,01%

Bilecik'te Karasu Birliği Üyeleriyle Su Yönetimi ve Bütçe Görüşmeleri

Başkan Melek Mızrak Subaşı, Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği kapsamında üye belediye başkanlarıyla su yönetimi ve bütçe hazırlıklarını görüştü.

Yayın Tarihi: 07.11.2025 11:22
Güncelleme Tarihi: 07.11.2025 11:22

Bilecik'te Karasu Birliği Üyeleriyle Su Yönetimi ve Bütçe Görüşmeleri

Bilecik'te Karasu Birliği Üyeleriyle Su Yönetimi ve Bütçe Görüşmeleri

Ortak akıl ve iş birliği vurgusu

Bilecik Belediye Başkanı ve Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı Melek Mızrak Subaşı, birlik bütçe hazırlıkları çerçevesinde çevre ilçelerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantılar su yönetimini güçlendirmeye yönelik iş birliği ve koordinasyon odaklı yürütüldü.

Başkan Subaşı, ziyaretler sırasında Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut ve Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ile görüşmeler gerçekleştirdi. Görüşmelerde bölgesel su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı, altyapı hizmetlerinin güçlendirilmesi ve bütçe öncelikleri ele alındı.

Toplantıların ana gündeminde su kaynaklarının verimli kullanımı ile altyapı yatırımlarının planlanması yer aldı. Üye belediyeler arasındaki koordinasyonun artırılmasının, hem işletme maliyetlerini dengede tutmaya hem de hizmet kalitesini yükseltmeye katkı sağlayacağı değerlendirildi.

Subaşı toplantılara ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı: "Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği bütçe çalışmalarımız kapsamında üye belediye başkanlarımızla bir araya geldik. İş birliği, dayanışma ve ortak akılla hareket ederek bölgemizin su yönetimini daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz".

Yapılan görüşmeler, birlik düzeyinde planlanan bütçe ve hizmet önceliklerinin şekillendirilmesi açısından temel bir adım olarak değerlendiriliyor. Üye belediyeler arasındaki iletişim ve ortak planlama, bölgesel su güvenliği ve altyapı sürdürülebilirliği açısından öncelikli hedefler arasında tutuluyor.

BİLECİK’TE SU YÖNETİMİ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI

BİLECİK’TE SU YÖNETİMİ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI

BİLECİK’TE SU YÖNETİMİ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı