Bilecik'te İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Vali Faik Oktay Sözer Başkanlığında Yapıldı

Bilecik'te Vali Faik Oktay Sözer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda asayiş, terör, organize suçlar, narkotik, düzensiz göç, trafik ve siber suçlar ele alındı.

Yayın Tarihi: 07.01.2026 09:47
Güncelleme Tarihi: 07.01.2026 09:47

Bilecik'te İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Vali Faik Oktay Sözer Başkanlığında Yapıldı

Bilecik'te İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı

Vali Faik Oktay Sözer başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, Cumhuriyet Başsavcısı, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, İl Jandarma Komutanı Ali Vanlı, Jandarma Eğitim Alay Komutanı ile ilgili kurum ve birim amirlerinin katılımıyla yapıldı.

Gündem ve değerlendirmeler

Toplantıda Bilecik genelinde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı. Asayiş, terörle mücadele, organize ve narkotik suçlarla mücadele, düzensiz göç, trafik güvenliği ve siber suçlar başta olmak üzere güncel güvenlik başlıkları değerlendirildi. Ayrıca alınan tedbirler, sahadaki uygulamalar ve kurumlar arası koordinasyon konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Sözer'in değerlendirmesi

Vali Faik Oktay Sözer toplantıda vatandaşların huzur ve güvenliğini temel alan yaklaşımı vurgulayarak şunları belirtti: "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini esas alan, önleyici ve kararlı bir güvenlik anlayışıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kamu kurumları arasında etkin iş birliği ve koordinasyon büyük önem taşımaktadır. Sahadaki uygulamaların titizlikle takip edilmesi ve vatandaş odaklı yaklaşımın güçlendirilmesi gerektiğini bir kez daha değerlendirdik. İlimizin huzur ve güvenliği için tüm birimlerimiz koordinasyon içinde, kararlılıkla görev yapmaya devam edecektir".

BİLECİK’İN ASAYİŞİ MASAYA YATIRILDI

BİLECİK’İN ASAYİŞİ MASAYA YATIRILDI

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.