DOLAR
42,71 -0,04%
EURO
50,27 -0,15%
ALTIN
5.872,59 0,59%
BITCOIN
3.729.117 -1,69%

Bilecik'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi jandarma tarafından yakalandı

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, Selbükü köyünde 'trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan Sezer B.'yi yakaladı ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk etti.

Yayın Tarihi: 16.12.2025 11:38
Güncelleme Tarihi: 16.12.2025 11:38

Bilecik'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi jandarma tarafından yakalandı

Bilecik'te hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

Olayın Detayları

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Merkez ilçeye bağlı Selbükü köyü sınırlarında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında aranan bir kişi tespit edildi. Yapılan operasyon sonucu, 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçundan hakkında 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Sezer B. isimli şahıs yakalandı.

Gözaltı ve Adli Süreç

Yakalanan şahıs, jandarma ekiplerindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Olayla ilgili olarak resmî makamlar tarafından soruşturma başlatıldı ve sürecin takip edildiği bildirildi.

Olay, Jandarma tarafından yürütülen aranan şahıs operasyonlarının bir parçası olarak kayda geçti; yetkililer benzer çalışmaların devam edeceğini belirtti.

BİLECİK'TE ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

BİLECİK'TE ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.