Bilecik'te Esnaf Odası Başkanları Ülkü Ocakları ile Görüştü
Bilecik’te esnaf odası başkanları, Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanı Bahadır Emirler tarafından Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı’nda kabul edildi. Görüşmede esnaf kesiminin gündemindeki konular masaya yatırıldı.
Katılımcılar
Ziyarete Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Harun Dilek, Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz ve Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Erken katıldı.
Görüşmede Ele Alınan Konular
Toplantıda esnafın sorunları, yerel ekonomik durum ve kurumlar arası iş birliği konuları ele alındı. Katılımcılar karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak dayanışma ve ortak çalışma vurgusu yaptı.
Bahadır Emirler ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek: "Esnaf odalarımızla bir araya gelerek şehrimizin ekonomik ve sosyal yapısını değerlendirdik. Ortak akıl ve dayanışma ile Bilecik için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
BİLECİK’TE ESNAF ODALARINDAN ÜLKÜ OCAKLARI’NA BULUŞMA