Bilecik'te Belediye ve Halk Otobüsü İşletmecileri Toplantısında Hizmet Kalitesi ve Sözleşme Kuralları Ele Alındı

Bilecik Belediyesi toplantısında halk otobüsü sahipleriyle hizmet kalitesi, elektronik ödeme, güzergahlar ve sözleşme kuralları görüşüldü.

Yayın Tarihi: 04.06.2026 10:31
Güncelleme Tarihi: 04.06.2026 10:35

Bilecik'te Belediye ve Halk Otobüsü İşletmecileri Toplantısında Hizmet Kalitesi ve Sözleşme Kuralları Ele Alındı

Bilecik Belediyesi ile halk otobüsü sahipleri Şeyh Edebali'de bir araya geldi

Bilecik Belediyesi organizasyonunda düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve halk otobüsü sahipleri bir araya geldi. Etkinlik, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi ve ortak amaç olarak daha sağlıklı ve güvenli bir hizmet sunulması benimsendi.

Katılımcılar ve sunum

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çobanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Bilen Gökten, Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev, belediye meclis üyeleri ve hukuk birimi çalışanları katıldı. Belediye yetkilileri toplantıda sürece ilişkin bilgi vererek sunum gerçekleştirdi.

Gündemdeki konular

Toplantıda halk otobüsü esnafının talepleri alındı; gündemde elektronik ücret ödeme sistemi, kart işlemleri ve durak güzergahları yer aldı. Ayrıca halk dolmuşu esnafının zam talepleri dile getirildi ve bu talepler kayıt altına alındı.

Toplantıda sürücülere yönelik olarak vatandaşlara karşı nezaket kuralları ve etkili iletişimin önemi vurgulandı. Sürücülerin dikkat etmesi gereken hususlar detaylandırıldı ve uygulamada uyulması gereken standartlara dikkat çekildi.

Sözleşme kuralları ve bilgilendirme

Belediye Başkan Yardımcısı Bilen Gökten, sunum eşliğinde süreci anlatarak sözleşme kurallarına uyulması gerektiğini belirtti. Kurallara uymayan sürücülerin faaliyetlerinin sonlandırılacağı açıkça ifade edildi.

Gökten, toplumda oluşan bilgi kirliliğine dikkat çekerek doğru bilgi almak isteyenlerin belediyenin ilgili birimlerine başvurabileceğini belirtti. Toplantı sonunda halk dolmuşu sürücüleri, düzenlenen oturumun verimli geçtiğini ve konular hakkında detaylı şekilde bilgilendirildiklerini söyledi.

BELEDİYE YETKİLİLERİ VE HALK OTOBÜSÜ SAHİPLERİ BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE YETKİLİLERİ VE HALK OTOBÜSÜ SAHİPLERİ BİR ARAYA GELDİ

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.