Bilecik POMEM Müdürü Suat Günbey, Ankara Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atandı

Bilecik POMEM Müdürü Suat Günbey, Başmüfettiş olarak Ankara Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atandı; veda ziyaretinde Vali Faik Oktay Sözer ile görüşme yaptı.

Yayın Tarihi: 26.11.2025 10:03
Güncelleme Tarihi: 26.11.2025 10:03

Bilecik POMEM Müdürü Suat Günbey, Ankara Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına atandı

Bilecik POMEM Müdürü Suat Günbey Ankara'ya atanarak kentten veda etti

Uzun yıllardır görev yaptığı kentte veda ziyaretinde bulundu

Bilecik'te uzun yıllar görev yapan ve birçok kesim tarafından takdir edilen Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Suat Günbey, yeni görevine atanması nedeniyle kentten ayrılıyor.

Suat Günbey'in ataması, Ankara Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı bünyesinde Başmüfettiş olarak gerçekleştirildi. Atama haberi, kurum içi ve kentte kısa sürede yankı buldu.

Günbey, göreve ayrılmadan önce Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer'i ziyaret ederek veda etti. Ziyarette, Vali Sözer Günbey'in Bilecik'te yürüttüğü çalışmalar ve sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Bu atamayla ilgili resmi yetkililerden yapılmış ayrıntılı açıklama metni bulunmasa da, yapılan veda ziyareti kentteki kurumlar arası ilişkilerin ve mesleki dayanışmanın sürdüğünü gösterdi.

BİLECİK'İN SEVİLEN MÜDÜRÜ SUAT GÜNBEY VEDA EDİYOR

BİLECİK'İN SEVİLEN MÜDÜRÜ SUAT GÜNBEY VEDA EDİYOR

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.