DOLAR
42,94 -0,04%
EURO
50,56 -0,01%
ALTIN
6.031,04 -0,94%
BITCOIN
3.771.412,71 -0,84%

Bilecik Emniyeti, yılbaşı için güvenlik masası kurdu

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, Gökalp Şener başkanlığında yılbaşı süresince alınacak tedbirleri görüşmek üzere güvenlik masası kurdu; denetimler ve 24 saat görev planlandı.

Yayın Tarihi: 30.12.2025 09:32
Güncelleme Tarihi: 30.12.2025 09:32

Bilecik Emniyeti, yılbaşı için güvenlik masası kurdu

Bilecik Emniyeti, yılbaşı için güvenlik masası kurdu

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı süresince alınacak tedbirleri koordine etmek üzere bir güvenlik masası oluşturdu.

Toplantı ve değerlendirmeler

Toplantı, Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcıları ile birim amirleri katıldı.

Toplantıda haftalık genel asayiş değerlendirmesinin yanı sıra yılbaşı süresince il genelinde alınacak asayiş, trafik, kamu düzeni ve olası olaylara karşı alınacak önlemler ele alındı.

Planlamalar arasında denetimlerin artırılması, ekiplerin sahada görünürlüğünün güçlendirilmesi ve 24 saat esasına göre görev yapılması bulunuyor.

Emniyet Müdürü'nün açıklaması

Gökalp Şener yaptığı açıklamada: "Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içinde karşılaması için tüm birimlerimizle sahadayız. Yılbaşı süresince alınacak tedbirleri titizlikle planladık. Amacımız, ilimiz genelinde herhangi bir olumsuzluğa izin vermeden güvenli bir ortam sağlamaktır" dedi.

YILBAŞI ÖNCESİ EMNİYETTE GÜVENLİK MASASI KURULDU

YILBAŞI ÖNCESİ EMNİYETTE GÜVENLİK MASASI KURULDU

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.