Beyşehir'de 15 yaşındaki B.İ. için 20 saattir süren kayıp araması

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 15 yaşındaki B.İ.'nin Üzümlü Mahallesi'nde kaybolmasının ardından jandarma, AFAD ve yerel ekiplerin katıldığı arama çalışmaları yaklaşık 20 saattir sürüyor.

Yayın Tarihi: 27.11.2025 13:38
Güncelleme Tarihi: 27.11.2025 13:38

Beyşehir'de 15 yaşındaki B.İ. için 20 saattir süren kayıp araması

Beyşehir'de 15 yaşındaki B.İ. için 20 saattir süren kayıp araması

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 15 yaşındaki B.İ.'den yaklaşık 20 saattir haber alınamıyor. Olay, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi'nde aile tarafından jandarmaya yapılan kayıp başvurusu ile gündeme geldi.

Arama çalışmaları

Arama çalışmaları dün saat 16.00'da başlatıldı. Ekiplerde; kayıp kişinin ailesi, mahalle sakinleri, jandarma ve AFAD ekipleri yer alıyor. Ekipler, koordineli şekilde bölgeyi tarıyor.

Arama sırasında, Asar mevkii'ndeki dağlık alanda, bir bağ evinin önünde kayıp kişiye ait olduğu belirtilen motosiklet bulundu. Bu bulgu ekiplerin arama alanını daraltmasına katkı sağladı.

Kullanılan yöntemler ve son durum

Arama çalışmalarında kokuya duyarlı jandarma köpekleri de görev alıyor. Sabah saatlerine kadar yürütülen taramalardan henüz olumlu bir sonuç elde edilemedi. Yetkililer ve arama ekipleri çalışmaları sürdürüyor.

Olayla ilgili yeni gelişmelerin doğrulanması halinde yetkililer tarafından bilgilendirme yapılacak.

KONYA’NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE KAYBOLAN 15 YAŞINDAKİ B.İ.DEN YAKLAŞIK 20 SAATTİR HABER...

KONYA’NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE KAYBOLAN 15 YAŞINDAKİ B.İ.DEN YAKLAŞIK 20 SAATTİR HABER ALINAMIYOR.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.