Beypazarı'nda 7 mahallede yağmur ve şükür duası yapıldı

Ankara'nın Beypazarı ilçesine bağlı 7 mahallede yaşayan vatandaşlar, uzun süredir yağış alamayan bölgeleri için yağmur ve şükür duası yaptı.

Yayın Tarihi: 10.05.2026 14:07
Güncelleme Tarihi: 10.05.2026 14:15

Beypazarı'nda 7 mahallede yağmur ve şükür duası yapıldı

Beypazarı'nda yağmur ve şükür duası

7 mahallede yaşayan vatandaşlar bir araya geldi

Ankara'nın Beypazarı ilçesine bağlı Bağözü, Kapullu, Kuyucak, Tacettin, Yalnızçam, Oymaağaç ve Kırbaşı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, uzun süredir yeterli yağış alamayan bölgeleri için bir araya gelerek yağmur ve şükür duası yaptı.

Toplumsal bir araya geliş olarak gerçekleşen etkinlik, bölge halkının ortak endişesini ve dayanışmasını yansıttı. Vatandaşlar, dua ederek bölgeye yağış gelmesi temennisinde bulundu.

Organizasyon yerel düzeyde düzenlendi ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Bu uygulama, Beypazarı'ndaki yağış eksikliğinin toplum yaşamı üzerindeki etkilerine dair somut bir örnek oluşturdu.

ANKARA'NIN BEYPAZARI İLÇESİNE BAĞLI 7 AYRI MAHALLEDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR, UZUN SÜREDİR YETERLİ...

ANKARA'NIN BEYPAZARI İLÇESİNE BAĞLI 7 AYRI MAHALLEDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR, UZUN SÜREDİR YETERLİ YAĞIŞ ALAMAYAN BÖLGELERİ İÇİN BİR ARAYA GELEREK YAĞMUR VE ŞÜKÜR DUASI YAPTI.

ANKARA'NIN BEYPAZARI İLÇESİNE BAĞLI 7 AYRI MAHALLEDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR, UZUN SÜREDİR YETERLİ...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.