DOLAR
42,67 -0,04%
EURO
50,08 -0,1%
ALTIN
5.902,18 -0,08%
BITCOIN
3.777.482,09 0,17%

Beyoğlu’nda taşınma aşamasındaki Özel Okmeydanı Hastanesi’ne ateş açıldı; 8 kişi gözaltında

Beyoğlu Okmeydanı'nda taşınma aşamasındaki Özel Okmeydanı Hastanesi'ne ateş açıldı. Yaralanma yok; 8 kişi gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 14.12.2025 16:51
Güncelleme Tarihi: 14.12.2025 17:35

Beyoğlu’nda taşınma aşamasındaki Özel Okmeydanı Hastanesi’ne ateş açıldı; 8 kişi gözaltında

Beyoğlu’da Özel Okmeydanı Hastanesi’ne Ateş Açılması ve Gözaltılar

Olayın Detayları

Olay, 13 Aralık Cumartesi gecesi Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Okmeydanı'nda, taşınma aşamasında bulunan Özel Okmeydanı Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hastanenin giriş kapısına isabet eden kurşunlar tespit edildi ve olay yerinde boş kovanlar bulundu.

Olayda ölüm veya yaralanma olmadığı belirtildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve çevredeki incelemeler başlatıldı.

Gözaltılar ve Soruşturma

Olayla bağlantılı olarak pankart açarak provokasyon yaptığı tespit edilen 3 kişi ile birlikte toplam 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında isimleri ve yaşları şu şekilde bildirildi: U.C.Ç. (25), S.N.S. (22), Z.B. (31), S.K. (27), M.D. (19), İ.H.A. (27) ile yaşı küçük olarak kaydedilen A.M. (14) ve M.M. (17).

Emniyet kaynakları, yapılan tespitler doğrultusunda 3 kişinin pankart açtığını, 5 şüphelinin kurşunlama olayını gerçekleştirdiğinin belirlendiğini aktardı. Soruşturmada, yeni nesil motosikletli suç örgütlerine yönelik yürütülen çalışmalarda belirlenen adreslere operasyon düzenlendiği ifade edildi.

Olayla ilgili adli ve teknik incelemelerin sürdüğü, yetkili birimlerce delil toplama ve şüphelilerle ilgili araştırmanın devam ettiği bildirildi.

BEYOĞLU'NDA BULUNAN TAŞINMA AŞAMASINDAKİ ÖZEL OKMEYDANI HASTANESİ'NE ÖNCEKİ GECE ATEŞ AÇILDI....

BEYOĞLU'NDA BULUNAN TAŞINMA AŞAMASINDAKİ ÖZEL OKMEYDANI HASTANESİ'NE ÖNCEKİ GECE ATEŞ AÇILDI. OLAYDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMAZKEN, PANKART AÇARAK OLAYI PROVOKE ETMEYE ÇALIŞAN 3 KİŞİYLE BİRLİKTE TOPLAM 8 KİŞİ YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.