Beylikova kaymakamı Ali Kantilav, gençlerle cimnastikte buluştu

Beylikova Kaymakamı Ali Kantilav, Gençlik Merkezi'ndeki cimnastik kurslarını inceledi; çocuklarla ve velilerle görüşerek spora yönlendirme çalışmalarını destekledi.

Yayın Tarihi: 08.11.2026 16:00
Güncelleme Tarihi: 08.11.2026 16:00

Beylikova kaymakamı Ali Kantilav, gençlerle cimnastikte buluştu

kaymakamın ziyareti:

Eskişehir'in Beylikova İlçesinin Kaymakamı Ali Kantilav, Gençlik Merkezi'nde sürdürülen cimnastik kurslarını ziyaret ederek çocukların eğitimlerini yerinde inceledi.

Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Kantilav, devam eden kurslar, eğitim faaliyetleri ve spor çalışmaları hakkında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Gülmez'den bilgi aldı.

çocuklar ve velilerle buluşma:

Spor yapan çocuklarla yakından ilgilenen Kantilav, antrenmanları izledi ve katılımcılarla sohbet etti. Ardından sporcu velileriyle bir araya gelerek ailelerin talep ve önerilerini dinledi.

Ailelerin taleplerini dinleyen Kaymakam, çocukların fiziki ve sosyal gelişimlerini destekleyen spor faaliyetlerinin önemine vurgu yaptı.

gelecek planları:

İlçe genelinde gençlerin ve çocukların spora yönlendirilmesine yönelik çalışmaların süreceği belirtildi.

BEYLİKOVA İLÇESİNİN KAYMAKAMI ALİ KANTİLAV, GENÇLİK MERKEZİ'NDE SÜRDÜRÜLEN CİMNASTİK KURSLARINI...

BEYLİKOVA İLÇESİNİN KAYMAKAMI ALİ KANTİLAV, GENÇLİK MERKEZİ'NDE SÜRDÜRÜLEN CİMNASTİK KURSLARINI ZİYARET EDEREK ÇOCUKLARIN EĞİTİMLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.