
Beşiktaş ve Şırnak Petrol Spor U16 Dostluk Maçı Gerçekleşti
Şırnak Valisi Birol Ekici'nin öncülüğünde, Beşiktaş ve Şırnak Petrol Spor'un U16 takımları arasında dostluk maçı düzenlendi. Etkinlik, Beşiktaş Kulübü ile Şırnak Valiliği iş birliğiyle gerçekleştirildi.
Gençlerle Söyleşi Programı
Etkinlik çerçevesinde, Beşiktaş'ta bir dönem forma giymiş olan Kadir Akbulut, Ulvi Güveneroğlu, Süleyman Oktay, Halim Okta ve Ömer Gülen ile siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktörü Önder Karaveli'nin katılımıyla Gençlik Merkezi bahçesinde bir "Gençlerle Söyleşi" programı organize edildi.
Renkli Bir Karşılaşma
Şırnak Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen dostluk maçı, taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla renkli görüntülere sahne oldu. Maç sonucunda Beşiktaş U16 takımı, Şırnak Petrol Spor'u 2-1’lik skorla yendi.
Vali Ekici'den Açıklama
Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Birol Ekici, "Terörsüz Türkiye Projesi" kapsamında ülkenin dört büyük takımını Şırnak’a davet ettiklerini belirtti. Ekici, Beşiktaş Kulübü'nün bu davete ilk yanıt veren takım olduğunu vurguladı ve şöyle devam etti:
"Biz gençlerimizi en kısa sürede Beşiktaş Kulübü’ne göndereceğiz. Bugün çok güzel bir maç oldu, örnek bir maç yaşadık. Bu etkinliklerin devamını istiyoruz."
Başkan Yarka'nın Mesajı
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka da sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, "Diğer takımların da Şırnak’ı örnek alarak bu tür müsabakalar düzenlemesini temenni ediyorum." dedi.
Beşiktaş Kulübü'nün Mesajı
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Uğur Fora, Şırnak’a ulaşmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Fora, Beşiktaş'ın her yerde kardeşliği ve birlikteliği sağlamak için çalıştığını ifade ederek, "Şırnak halkına ve yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Çok centilmence bir maç oldu." dedi.
Daha sonra Şırnak Şehir Stadyumu'nda Beşiktaş ve Şırnak Petrol Spor'un U16 takımları dostluk maçına çıktı.Renkli görüntülere sahne olan karşılaşma da taraftarlar her iki takım lehine tezahüratta bulundu. İki takım hatıra fotoğrafı çekti.
Daha sonra Şırnak Şehir Stadyumu'nda Beşiktaş ve Şırnak Petrol Spor'un U16 takımları dostluk maçına çıktı.Renkli görüntülere sahne olan karşılaşma da taraftarlar her iki takım lehine tezahüratta bulundu. İki takım hatıra fotoğrafı çekti.